Tænd ovnen på 180 °C varmluft.
Pisk æg, sukker, citronaroma og vanilje pasta luftigt. Rør mandelmel, hakkede mandler og kokosmel i, og bland godt til konsistensen er sammenhængende og lidt klistret.
Sæt dejen i toppe i muffinforme eller på en bageplade med bagepapir. Lav en lille fordybning i midten, som en vulkan, og fordel ananasternene heri. Pres kokosdejen godt sammen omkring ananasstykkerne, brug siderne på muffinsformene.
Bag kagerne i ca. 15 minutter til de er gyldne og sprøde. Afkøl på bagerist.
Bagetid: about 15 Minutes
Læg husblas i blød i 5 minutter i koldt vand. Smelt derefter husblassen over et vandbad.
Rør lidt af ananassaften i den smeltede husblas og derefter husblasblandingen i resten af saften. Lad det stå lidt indtil det begynder at tykne en anelse.
Fordel det hen over ananassen i kokoskagerne og lad kagerne stå til geleen er stivnet.
Skal din dessert have en lækker mocktail ved siden af, så prøv denne klassiske cremede drink med smag af ananas og kokos.
Find opskriften på en Piña Colada Mocktail her.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours