Tænd ovnen på 190 °C varmluft.
Smelt chokoladen over vandbad eller i en mikrobølgeovn, lad den køle let af.
Pisk smør, sukker og vanilla paste sammen i en skål. Pisk æggeblommerne i smørblandingen én ad gangen. Rør den smeltede chokolade, hakkede mandler og mandelmel i blandingen.
Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i dejen.
Fordel dejen i en smurt springform (ø 22 cm), gerne med bagepapir i bunden. Bag kagen i 15-20 minutter. Lad kagen afkøle i formen.
Bagetid: 15 - 20 Minutes
Hak den mørke chokolade og kom den i en skål.
Kom fløde og smør i en gryde og varm det op til lige under kogepunktet. Hæld det over den hakkede chokolade. Lad blandingen stå i 5-10 minutter, så chokoladen smelter. Rør derefter blandingen godt sammen.
Befri den afkølede kage fra formen og sæt den på en rist med bagepapir under. Hæld ganachen over kagen og pynt kanten af kagen med guldflager fra Black & Gold krymmelmix. Lad ganachen sættes sig og flyt derefter kagen over på et serveringsfad.
Find inspiration til, hvordan du kan pynte din chokoladekage på vores side med de bedste chokoladekager.
Relaterede opskrifter
Skærekager
Skærekager
Skærekager