Beklæd en bageplade med bagepapir.
Rør smør, sukker og vaniljesukker blødt og cremet. Tilføj æg og rør rundt. Rør hvedemel i dejen. Brug to teskeer til at sætte 3 små portioner dej på bagepladen med stort mellemrum. Vær opmærksom på, at der kun kan være tre portioner dej på bagepladen ad gangen.
Smør dejen tyndt ud i cirkler med en diameter på ca. 10 cm. Bag kagerne ca. 6 minutter ved 180 °C til de er gyldne. Løsn dem straks og fold dem hurtigt til kræmmerhuse. Afkøl på bagerist mens resten bages.
Bagetid: about 6 Minutes
Bland hindbær, flormelis, Citronsyre og Vanilla Paste og lad det trække ½ time.
Bland brevets indhold med mælk. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed til moussen er luftig. Blend hindbærrene og rør pureen i kagemoussen. Smag moussen til og kom den i en sprøjtepose. Fordel moussen i kræmmerhusene og drys med krymmel.
Skal din dessert have en lækker mocktail ved siden af, så prøv denne forfriskende hindbær slushice perfekt til de varme sommerdage
Find opskriften på en Pink Frosé mocktail her.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours