Tænd ovnen på 180 °C traditionel varme.
Bland hasselnøddeflager, hvedemel, muscovadosukker, brunt bagepulver og salt i en skål for sig.
Bland smeltet smør, kærnemælk og æg og pisk til blandingen er ensartet. Lav en fordybning i melblandingen og tilsæt æggeblandingen. Rør kort til dejen akkurat er blandet. Røres for meget vil kagen blive kompakt.
Hæld dejen i en smurt sandkageform (14 x 25 cm) og bag kagen i 40-45 minutter. Kagen skal være hævet, gylden og gennembagt. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet. Lad kagen køle af.
Bagetid: 40 - 45 Minutes
Kom flormelis, karamelaroma og stødt ingefær i en skål. Tilsæt vand og rør glasuren sammen, juster med vand til den ønskede konsistens opnås. Fordel glasuren jævnt over den afkølede kage.
Relaterede opskrifter
Skærekager
Skærekager
Skærekager