Tænd ovnen på 180 °C varmluft.
Pisk smør og sukker blødt og luftigt. Pisk æggene i ét ad gangen, til massen bliver cremet og luftig. Pisk dernæst mælken i. Bland hvedemel, vaniljesukker, brunkagekrydderi, brunt bagepulver og bagepulver, sigt det i dejen og rør derefter dejen sammen. Rør til sidst mandlerne i.
Fordel dejen i muffinforme, fyld dem ca. 2/3 op. Bag kagerne 20-25 minutter, mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl kagerne på en bagerist.
Bagetid: 20 - 25 Minutes
Rør en glasur af flormelis og varmt vand. Kom glasuren i en frysepose eller sprøjtepose, klip et lille hul i hjørnet. Dekorer de afkølede muffins med glasur og krymmel.
Relaterede opskrifter
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins