Tænd ovnen på 180 °C almindelige varme eller 160 °C varmluft.
Bland mel, majsstivelse og bagepulver sammen, stil til side.
Del æggene i æggehvider og æggeblommer. Pisk æggeblommer, 1/3 af sukkeret (ca. 43 g), Naturlig Citronaroma og varmt vand sammen indtil det er skummende.
Pisk æggehvider, det resterende sukker, vaniljesukker og salt sammen til det er blankt og stift. Vend æggeblommeblandingen i lidt ad gangen. Sigt derefter melblandingen i massen og vend dejen sammen. Hæld dejen i to smurte springforme (ø 18 cm) med bagepapir i bunden og glat overfladen ud.
Bag kagerne midt i ovnen i 16-20 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagerne er færdigbagte. Der må ikke sidde dej på spyddet. Lad kagebundene køle helt af.
Bagetid: 16 - 20 Minutes
Kom indholdet af en pose Juicy Lemon Icing & Frosting i en skål og tilsæt stuetempereret smør, og kold flødeost. Pisk med en håndmixer i 4 minutter, til det er lyst og luftigt.
Befri kagebundene fra springformene, og fjern bagepapiret. Flæk forsigtigt begge kager på midten, så der bliver 4 lagkagebunde.
Læg en bund på et kagefad. Smør 1/3 af citron cream cheese frostingen over og tryk forsigtigt 1/3 af blåbærrene ned i smørcremen. Top med den næste bund og gentag med frosting, blåbær og bunde til alt er brugt, slut af med den sidste bund. Kom kagen på køl i mindst 1 time.
Kom indholdet af en pose Base for Buttercream i en skål og tilsæt stuetempereret smør og Naturlig Citronaroma. Pisk med en håndmixer i 4 minutter, til smørcremen er lys og luftig. Alternativt kan smørcremen piskes i en standmixer.
Smør lagkagen op med med smørcremen. Brug en paletkniv til at få en glat overflade. Stil kagen på køl.
Del Hvid Fondant i 4 stykker. Indfarv hvert stykke med hhv. orange, gul, pink og grøn Concentrated Colours, tilsæt mere farve indtil den ønskede nuance opnås.
Rul hver portion til en tykkelse på 2 mm, brug evt. lidt flormelis eller majsstivelse så fondanten ikke klistrer til bordet. Udstik forskellige størrelse cirkler af fondanten i forskellige farver. Placér cirkler oven på hinanden, med den største cirkel bagerst og den mindste cirkel forrest. Halvér cirklerne med en kniv og sæt pynten langs toppen af kagens sider (se billede).
Klip kaktus og lama ud af papir (se skabelon) og lim tandstikker på i bunden. Sæt papirpynten på toppen af kagen.
Relaterede opskrifter
Lagkager og roulader
Lagkager og roulader
Lagkager og roulader