Tænd ovnen på 180 °C almindelig ovn.
Pisk smør og den halve pose Juicy Lemon Icing & Frosting sammen med en håndmixer til blandingen er blød og luftig (2-3 minutter).
Bland revet marcipan og kokosmel sammen, så kokossen er jævnt fordelt. Kom derefter blandingen i dejen. Tilsæt æggene og pisk det hele godt sammen til massen er samlet.
I en anden skål blandes hvedemel, vaniljesukker og bagepulver sammen. Sigt det i dejen, tilsæt mælk og rør alle ingredienserne godt sammen.
Fordel dejen i 12-14 mini gugelhupf-forme (eller i muffin-forme). Bag kagerne midt i ovnen i ovnen i 18-20 minutter.
Lad kagerne køle helt af, inden de pyntes med glasur.
Bagetid: 18 - 20 Minutes
Kom den resterende halvdel af posen med Juicy Lemon Icing & Frosting i en skål. Tilsæt vand og rør til en lind glasur. Er den for tyk så kom et par dråber vand mere i. Glasuren skal kunne sprøjtes ud på kagen.
Kom glasuren i en lille frysepose. Klip et lille hul i hjørnet af posen og sprøjt glasuren ud på toppen af hver citronkage.
Pynt kagerne med mynteblade og spiselige blomster hvis ønsket, eller drys med lidt kokos eller krymmel istedet.
Hvis du ikke har små gugelhopf-forme, så bag kagerne i en metal muffinform. Når kagerne er afkølet så vend dem på hovedet og kom glasuren på og lad den løbe lidt ned ad siderne, på den måde får du lidt samme effekt, som hvis kagerne var bagt i gugelhopf-forme. Du kan selvfølgelig også bage kagerne i muffinforme af papir og komme glasuren på toppen af hver muffin.
Udover Juicy Lemon fås Icing & Frosting også i varianterne Berry Fantasy og Choco Dream. Du kan bruge alle tre varianter til at lave en almindelig glasur, en smørcreme eller en cream cheese frosting. Vi har her samlet vores bedste opskrifter på Icing & Frostings.
Denne opskrift er udviklet af vores dygtige ambassadør Lena, på hendes blog kan du se hvad hun selv skriver om opskriften.
Relaterede opskrifter
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins