Bland hvedemel, vaniljesukker og sukker. Smuldr smørret i melblandingen og saml dejen med æg.
Del dejen i to, hvis begge varianter ønskes.
Bland Pebermynte Aroma samt hakket chokolade i dejen. Lad dejen hvile i køleskab i 2 timer.
Bland Appelsinskal i dejen. Lad dejen hvile i køleskab i 2 timer.
Tryk hasselnøddeflager let ned i dejen og drys med perlesukker.
Bland kanel og sukker til kanelsukker. Drys kanelsukkeret og mandelflager over finskbrødsstængerne.
Tænd ovnen på 200 °C traditionel varme. Tril dejen til stænger af ca. 5 cm tykkelse i diameter og tryk dem en anelse flade.
Pensl dejen med æg.
Skær stængerne i snitter på ca. 2,5 cm i længden og læg dem over på en bageplade med bagepapir.
Bag kagerne i 10-12 minutter og afkøl på en rist.
Bagetid: 10 - 12 Minutes
Temperatur over- og undervarme: 200 °C
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours