Tænd ovnen på 180 °C varmluft.
Pisk rørsukker, vaniljesukker og smør sammen i en skål. Pisk æggene i et ad gangen og rør til blandingen er let og luftigt.
Rør hvedemel og bagepulver sammen og sigt det i blandingen. Tilsæt mandelaroma og mælk og rør dejen sammen.
Kom dejen i en stor smurt bradepande beklædt med bagepapir (brug den dybe fra ovnen). Bag kagen i 20-25 minutter. Tryk let på kagen for at tjekke om den er færdig, den må ikke føles for blød, men husk at den skal bage 10 minutter mere med fyldet.
Bagetid: 20 - 25 Minutes
Varm smør og sukker op i en gryde til sukkeret er opløst. Rør hvedemel i og tilsæt kondenseret mælk. Varm blandingen op ved svag varme under konstant omrøring indtil karamelmassen er ensartet. Den må ikke brænde på. Rør mandelflager i massen. Tag kagen ud af ovnen og fordel karamellen over kagen i et jævnt lag.
Sæt kagen tilbage i ovnen i yderligere 10 minutter til karamelmassen er lysebrun. Afkøl kagen på en bagerist.
Bagetid: 10 Minutes
Relaterede opskrifter
Skærekager
Skærekager
Skærekager