Hæld et brev buddingpulver i en skål. Tilsæt sukker og røre det til en jævning med 2 dl letmælk.
Bring resten af mælken (8 dl) i kog. Tag gryden af varmen og rør jævningen i under kraftig omrøring. Kom derefter gryden tilbage på varmen og kog buddingen op under konstant omrøring i mindst 1 minut.
Tilsæt Mandelaroma og Hakkede Mandler. Hæld buddingen i en skål, buddingeform eller fordel den i glas. Sæt den til afkøling i køleskabet i mindst 4 timer.
Rist mandelflagerne på en tør pande, indtil de er let gyldne. Det fremhæver smagen i mandlerne. Lad dem køle af.
Vend enten forsigtig buddingen ud på en tallerken eller server den i formen. Pynt buddingen med mandelflagerne inden servering.
Skyl din skål eller form i koldt vand inden du hælder buddingen i. Så slipper buddingen lettere skålen, når den senere skal vendes ud på en tallerken.
Find flere opskrifter på siden Budding - den klassiske dessert.
Relaterede opskrifter
Desserter
Desserter
Desserter