Tænd ovnen på 200 ˚C traditionel varme.
Smelt smørret over lav varme, og sæt det til side.
Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Sigt hvedemel, bagepulver og natron i, tilsæt også vaniljesukker, salt, mandelmel, smeltet smør, Naturlig Citronaroma og kærnemælk og rør kort dejen sammen. Hvis dejen røres for meget, vil kagerne blive kompakte. Fordel dejen i muffinforme.
Bag kagerne midt i ovnen i 15-18 minutter. Mærk efter med et træspyd om de er færdigbagte. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl derefter kagerne på en bagerist
Bagetid: 15 - 18 Minutes
Pisk smørret et par minutter til det er cremet og luftigt. Tilsæt flormelis, mælk, Naturlig Citronaroma og Naturlig Vaniljeekstrakt og pisk i 5 minutter ved høj hastighed, til smørcremen er blød og luftig. Tilsæt lidt mere flormelis hvis smørcremen er lidt for tynd.
Kom smørcremen i en sprøjtepose med en stjernetyl og sprøjt toppe på kagerne. Pynt med krymmel efter eget ønske, fx Rainbow Mix.
Du kan med fordel ligge muffinformene dobbelt eller komme dem ned i en metal muffinform, på den måde undgår du at kagerne flyder ud.
Prøv også at lave en super nem smørcreme med en skøn smag af citron med Juicy Lemon Icing & Frosting.
Relaterede opskrifter
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins