Tænd ovnen på 90 °C varmluft.
Hæld indholdet fra en pose Perfect Meringues i en stor skål og tilsæt vand. Pisk først kort tid ved lav hastighed og derefter ved højeste hastighed i 3 minutter til marengsen er luftig og sej.
Kom en tredjedel af marengsen i en sprøjtepose med ønsket tyl. Farv den resterende marengs med Concentrated Blue Colour. Rør rundt indtil farven er jævnt fordelt. Fordel den blå marengs mellem to sprøjteposer med forskellige tyller. Vi har brugt en lille rosenbladstyl, en lille rund tyl (ø 5 mm) og en lille lukket stjernetyl.
Sprøjt forskellige snefnug på bageplader med bagepapir. Drys med krymmel.
Bag marengsen i ovnen i ca. 75 minutter, indtil de er helt tørre. Ved at bruge varmluft er det muligt at bage flere plader på én gang. Lad marengsen køle af på bagepladen.
Bagetid: about 75 Minutes
Opbevar marengsene i en lufttæt beholder.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours