Tænd ovnen på 180 °C varmluft eller 200 °C traditionel varme.
Pisk smør og sukker lyst og luftigt. Pisk æggene i et ad gangen med en håndmixer og pisk godt imellem hvert æg. Sigt hvedemel, kartoffelmel og bagepulver i dejen og rør sammen. Tilsæt mandler, vand og mandelaroma og bland det hele godt.
Fordel dejen i en smurt bradepande (18 x 24 cm) og bag kagen midt i ovnen i 28-30 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet. Lad kagen køle helt af.
Bagetid: 28 - 30 Minutes
Rør en glasur af flormelis og varmt vand, juster mængden af vand, indtil den ønskede konsistens er opnået. Fordel glasuren jævnt over den afkølede kage. Pynt med krymmel efter ønske.
Hvis du hellere vil lave en lækker chokoladeglasur til din mazarinkage, så prøv vores Choco Dream Icing & Frosting. Du kan både bruge den til at lave en almindelig glasur, en smørcreme eller cream cheese frosting. Vi har her samlet vores bedste opskrifter på Icing & Frostings.
Hvis du ikke har kartoffelmel, kan du erstatte det med majsstivelse.
Relaterede opskrifter
Skærekager
Skærekager
Skærekager