Tænd donutmaskinen, så den er varm, når dejen er klar.
Kom sukker, æg og vaniljesukker i en skål og rør det sammen, rør herefter olien i. Bland hvedemel, bagepulver og kanelsukker sammen og sigt det i dejen. Tilsæt mælk og rør det hele godt sammen, til dejen er glat og ensartet.
Kom dejen i en sprøjtepose og klip et lille hul i enden. Fordel dejen i donutmaskinen, helt til op kanten af hver donutform. Luk låget (alt afhængigt af typen af maskine, kan det være maskinen skal drejes, så formene bliver vendt på hovedet, men det er ikke alle maskiner der kan det), bag dem i 2 minutter og tag dem herefter forsigtigt ud af maskinen, brug evt. et lille træspyd til at få kagerne fri. Gentag indtil al dejen er bagt.
Lad kagerne køle helt af.
Rør flormelis sammen med vand til glasuren får en ensartet konsistens, glasuren skal være lidt tyk, juster med vand efter behov. Fordel glasuren i skåle, og farv med de ønskede Concentrated Colours.
Fordel de forskellige glasurer i sprøjteposer. Klip et lille hul og sprøjt lidt glasur på hver donut. Pynt med krymmel imens glasuren stadig er våd.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours