Tænd ovnen på 160 °C varmluft eller 175 °C traditionel varme.
Pisk smør, brun farin og æg godt sammen til blandingen er ensartet. Sigt mel og bagepulver ned i blandingen. Tilføj chokolade og rør dejen sammen, så chokoladen bliver jævnt fordelt.
Smelt smør og chokolade sammen, enten i en kasserolle eller i mikrobølgeovn, lad det køle let af.
Pisk æg, brun farin og sukker lyst og luftigt i en skål. Bland chokolademassen sammen med æggeblandingen. Sigt bagepulver og hvedemel i massen og rør det godt sammen.
Lav 12 kugler af cookiedejen og læg en kugle i hver muffinform. Fordel derefter browniedejen i muffinformene. Bag kagerne midt i ovnen i ca. 15 minutter. Afkøl derefter kagerne på en bagerist.
Bagetid: about 15 Minutes
Kom indholdet af en pose Base for Buttercream i en skål og tilsæt stuetempereret smør. Pisk først kort ved lav hastighed og derefter ved høj hastighed i 4 minutter, til cremen er lys og luftigt.
Fordel smørcremen i fire skåle og farv den i hver sin farve med rød, gul, grøn og blå Concentrated Colours. Kom smørcremen i fire sprøjteposer, gerne med forskellige tyller. Sprøjt smørcremen på kagerne og pynt med Sugar Eyes.
Du kan med fordel ligge muffinformene dobbelt eller komme dem ned i en metal muffinform, på den måde undgår du at kagerne flyder ud.
Har du lyst til at prøve at lave dine egne sukkerøjne? Så finder du opskriften med forklarende video her.
Relaterede opskrifter
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins