Tænd ovnen på 200 °C varmluft.
Smelt smørret i en gryde.
Pisk æg, sukker og Vanilla Paste lyst og luftigt. Vend derefter det smeltede smør sammen med æggemassen.
Tilsæt de tørre ingredienser og mælken skiftevis, mens der piskes. Tilsæt de frysetørrede hindbær, og fordel dejen i en bradepande (20 x 30 cm) beklædt med bagepapir.
Bag kagen i midten af ovnen i ca. 12-15 minutter til den er gylden og færdigbagt, mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet. Køl kagen helt af i formen før den pyntes.
Bagetid: about 12 - 15 Minutes
Kom 200 g stuetempereret smør og indholdet af en pose Base for Buttercream i en skål og pisk med en håndmixer i 4 minutter. Tilsæt sødmælk efter behov, til smørcremen er jævn og ensartet. Fordel frostingen i tre skåle og tilsæt henholdsvis Blue, Violet og Yellow Concentrated Colour til hver sin skål.
Kom 150 g stuetempereret smør og indholdet af en 1 pose Berry fantasy i en anden skål, og pisk med håndmixer i 4 minutter. Fordel frostingen i to skåle. Den ene halvdel forbliver som den er og den anden halvdel farves med Pink Concentrated Colour.
Rør farverne godt ud i alle smørcremerne. Fyld de fem smørcremer i hver sin sprøjtepose med forskellige tyller.
Sprøjt hele kagen med de fem forskellige farver smørcreme i flotte mønstre. Pynt til sidst med Black & Gold krymmel eller andet krymmel.
Har du lyst til at blive inspireret til hvordan du ellers kan pynte din kage med smørcreme? Læs mere på vores temaside om frosting og smørcreme!
Relaterede opskrifter
Skærekager
Skærekager
Skærekager