Tænd ovnen på 100 °C varmluft.
Kom indholdet fra et brev Perfect Meringues i en skål og tilsæt vand. Pisk først kort på lav hastighed og derefter på højeste hastighed i 3 minutter, indtil marengsen er luftig og stiv.
Tilsæt Vanilla Paste, Mandelaroma, Hakkede Mandler og Mandelflager. Vend det hele grundigt sammen.
Kom makronmassen i en sprøjtepose, med en stor rund tyl eller klip et hul i posen. Sprøjt 30 makroner (ca. ø 4 cm) på en bageplade beklædt med bagepapir. Alternativt kan makronerne afsættes med 2 spiseskeer.
Bag makronerne i ovnen i 90 minutter. Afkøl dem på en rist.
Bagetid: 90 Minutes
Opbevar makronerne i en tætsluttende beholder.
Se vores temaside Alt om marengs for inspiration, tips og flere opskrifter.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours