Bland hvedemel, vanilla paste og sukker. Smuldr smørret i melet, tilsæt mandler og saml dejen med æg. Kom dejen i en stofsprøjtepose med stjernetylle og sprøjt straks dejen ud i kranse på en bageplade med bagepapir.
Stil pladen med kransene koldt i mindst 1 time eller 15-20 min. på frost, så kransene ikke flyder ud når de bages.
Tænd ovnen på 225 ˚C traditionel varme eller 210 ˚C varmluft.
Bag vaniljekransene midt i ovnen ca. 7-8 min. Lad kagerne køle af på en rist og opbevar dem i en kagedåse.
Bagetid: about 7 - 8 Minutes
Lav en opdateret version af de klassiske vaniljekranse ved at dyppe den ene side af hver krans i hvid chokolade eller mørk chokolade og drys med revet appelsinskal.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours