Tænd ovnen på 140 ºC varmluft eller 160 ºC traditionel varme. Smør formen.
Pisk smør og sukker let og luftigt. Tilsæt æggene ét ad gang sammen med en skefuld mel, og pisk det godt sammen. Sigt resten af melet og bagepulveret i dejen, og rør det hele sammen. Rør Naturlig Citronaroma i dejen. Hæld dejen i formen og bag kagen i 40-50 min. til den er fast.
Bagetid: 40 - 50 Minutes
Tag kagen ud af formen, og lad den køle af på en bagerist. Skær sider og ender af den afkølede kage, og smuldr kagen til krummer.
Rør flormelis, smør og vaniljeekstrakt sammen til en blød masse. Bland krummerne med smørcremen, til blandingen har den rette konsistens. Rul 12-14 kugler af blandingen, og anbring dem på en plade med bagepapir. Dæk kuglerne med plastfilm, og lad dem stå køligt i cirka 30 min.
Smelt den hvide chokolade over vandbad, og dyp hver plastikpind i den smeltede chokolade, så ca. 2 cm af pinden er dækket af chokolade. Tryk forsigtigt en pind ind i midten af hver af de afkølede kagekugler.
Dyp kagekuglen i den smeltede chokolade. Dæk hele kagekuglen med chokolade, og rul den derefter i neonkrymmel. Sæt pindene i et glas eller på et stykke flamingo, og lad cakepopsene stivne.
Brug de afskårne ender og sider til fx. hjemmelavede romkugler.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours