Tænd ovnen på 175 °C varmluft eller 195 °C traditionel varme.
Pisk smør, sukker og marcipan sammen i en skål. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk grundigt efter hvert æg. Sigt hvedemel i blandingen, tilsæt mandelmel, majsmel, natron og skal og saft fra en appelsin, rør kort dejen sammen. Hæld dejen i en smurt springform (ø 24 cm) gerne med bagepapir i bunden.
Bag kagen i 35-40 minutter midt i ovnen indtil den er akkurat gennembagt. Afkøl kagen i formen på en bagerist.
Bagetid: 35 - 40 Minutes
Kom flormelis i en skål og tilsæt appelsinsaft og citronsaft. Rør glasuren godt sammen og juster med flormelis eller appelsin- eller citronsaft, til den ønskede konsistens opnås. Fordel glasuren jævnt på toppen af den afkølede kage og pynt med hjerterne fra Sweetheart krymmel mix eller anden krymmel.
Hvis du vil lave en endnu nemmere glasur med en rigtig god citronsmag, så prøv vores Juicy Lemon Icing & Frosting. Du kan både bruge den til at lave en almindelig glasur, en smørcreme eller cream cheese frosting. På vores opskriftside Icing & Frostings kan du blandt andet se, hvordan du kan lave den på forskellige måder.
Relaterede opskrifter
Skærekager
Skærekager
Skærekager