Læg husblas i blød i koldt vand.
Varm fløde, sukker og vaniljesukker op til kogepunktet. Tag gryden af varmen og lad det køle let. Klem husblas for vand og rør det i den varme væske, rør indtil alt husblas er opløst.
Hæld den varme panna cotta op i 4 serveringsglas, der er sat så de står på skrå. Sæt dem på køl i ca. 2 timer indtil panna cottaen er stivnet.
Læg husblas i blød i koldt vand.
Varm hindbærsaften op til kogepunktet. Tag gryden af varmen og lad det køle let af. Klem husblassen for vand og rør den i den varme væske indtil det er opløst.
Fordel hindbær geléen oven på den afkølede panna cotta ved at sætte glasset på skrå i modsatte retning. Det giver et særligt elegant udtryk. Sæt panna cotta med hindbærgelé på køl indtil geléen er stivnet.
Panna cottaen kan naturligvis også anrettes i andre former for serveringsskåle eller forme. Hvis panna cottaen skal vendes ud af formen før servering, så husk at skylle formen i koldt vand umiddelbart inden påfyldning.
Når du arbejder med husblas i varme væsker kan det næsten ikke gå galt. Læs mere om vores tips til husblas.
Relaterede opskrifter
Desserter
Desserter
Desserter