Tænd ovnen på 175° C varmluft.
Pisk smør og sukker blødt og cremet. Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk godt efter hvert æg. Tilsæt lidt af melet, hvis dejen skiller. Tilsæt mælk, Gul Konditorfarve, appelsinskal og -saft og hakkede mandler. Sigt hvedemel og bagepulver i og vend dejen sammen. Fordel dejen i muffinforme.
Bag kagerne i 20-25 minutter. Mærk efter med et træspyd om de er færdigbagte. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl derefter kagerne på en bagerist
Bagetid: 20 - 25 Minutes
Pisk flormelis og smør med en håndmixer ved lav hastighed. Tilsæt flødeost og pisk i 5 minutter ved høj hastighed til cremen er let og luftig. Tilsæt mere flormelis, hvis cream cheese frostingen er for tynd.
Fordel frostingen i to skåle, farv den ene portion med Gul Konditorfarve og den anden med Grøn Konditorfarve. Kom den grønne frosting i en sprøjtepose med en stjernetyl (fx Dr. Oetker Stjernetyl; ø 8mm).
Pynt de afkølede kager med frosting. Smør den gule frosting i et jævnt lag på alle kagerne.
Tag den grønne frosting og sprøjt en rund rede ovenpå den gule frosting på nogle af kagerne. Pynt med chokolade-påskeæg.
Dekorer de resterende cupcakes som små kyllinger. Brug Writing Icing Decór til at tegne næb og ben ovenpå den gule frosting og brug gule påskeæg som vinger.
Hvis du vil være sikker på at dine cupcakes ikke flyder ud så læg muffinformene dobbelt, eller kom dem i en muffinform af metal, på den måde bliver siderne på dine cupcakes mere lige.
Relaterede opskrifter
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins