Tænd ovnen på 175 ˚C varmluft.
Kom smør, sukker og vaniljesukker i en skål og pisk det lyst og luftigt. Pisk derefter æggene i et ad gangen og pisk godt mellem hvert æg. Sigt hvedemel og bagepulver i dejen og rør det i sammen med mælken. Fordel dejen i 12 muffinsforme.
Bag i 20-25 minutter til de er let gyldne. Mærk efter med et træspyd om de er færdigbagte. Der må ikke sidde dej på spyddet.
Afkøl derefter kagerne på en bagerist.
Bagetid: about 20 - 25 Minutes
Kom indholdet af en pose Base for Buttercream i en stor skål, tilsæt stuetempereret smør og pisk med håndmixer i 4 minutter til smørcremen er luftig.
Tilsæt et par dråber Concentrated Yellow Colour i skålen og rør rundt, tilsæt mere indtil den ønskede farve opnås.
Smørcremen smøres herefter ud på de 12 muffins.
Opvarm olie i en gryde og tilsæt nogle dråber Concentrated Yellow Colour samt majskerner, og læg straks låget på. Ryst jævnligt gryden, mens kernerne popper. Drys med salt og afkøl.
Pynt hver cupcake 2/3 med popcorn.
Lav en lille hanekam og næb med trekanterne fra Watermelon krymmel. Kyllingernes øjne laves med en sort kugle fra Black & Gold krymmel.
Påskekyllingemuffins er nu klar til servering.
Relaterede opskrifter
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins