Tænd ovnen på 200 °C traditionel varme.
Pisk smør, sukker og vaniljesukker lyst og luftigt. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk godt imellem hvert æg. Tilsæt evt. en lille smule af melet, hvis dejen skiller. Sigt hvedemel, salt og bagepulver sammen, og bland det i dejen skiftevis med mælken.
Fordel dejen i muffinforme, fyld dem ca. 2/3 op. Bag kagerne midt i ovnen i 20-25 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet. Lad kagerne køle af på en bagerist.
Bagetid: 20 - 25 Minutes
Bland stuetempereret smør med indholdet af to poser Base for Buttercream i en stor skål og pisk med en håndmixer i 4-5 minutter, til smørcremen er lys og luftig. Alternativt kan smørcremen piskes i en standmixer. Pisk til slut Concentrated Yellow Colour i, til den ønskede farve opnås.
Kom smørcremen i en sprøjtepose med en rund tyl eller klip et hul i sprøjteposen. Sprøjt smørcreme på kagerne og glat det ud med en lille vinkelpalet eller en smørkniv. Se hvordan i videoen i toppen af opskriften.
Pynt hver kage med to Sugar Eyes, et hjertekrymmel som næb og lidt krymmel som hår eller hanekam.
Hvis du vil lave en smørcreme med en dejlig smag af citron, så prøv at bruge Juicy Lemon Icing & Frosting til at lave din smørcreme, find fremgangsmåden og mere inspiration til glasur og smørcreme her.
Istedet for økologisk vaniljesukker og bagepulver kan du nemt erstatte med almindeligt bagepulver og vaniljesukker.
Relaterede opskrifter
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins