Tænd ovnen på 100 °C varmluft.
Bland marengspulver og vand. Pisk først kort på lav hastighed og derefter på høj hastighed i 3 minutter indtil marengsen er luftig og sej. Kom marengsen på en bageplade beklædt med bagepapir og smør den ud til en bund på ca. 18 cm i diameter, tegn evt. en cirkel på bagsiden af bagepapiret. Form en lille uddybning i midten af marengsen. Bag marengsbunden i 90 minutter. Sluk for ovnen og lad marengsbunden blive i ovnen indtil ovnen er helt kold. Fjern forsigtigt den afkølede marengsbund fra bagepapiret.
Bagetid: 90 Minutes
Varm friske tranebær, sukker og vand i en gryde indtil tranebærrene er bløde. Blend derefter tranebærene til en puré. Kom puréen igennem en sigte og sæt den i køleskabet indtil den er kold.
Kom piskefløde, mascarpone og vaniljeekstrakt i en skål og pisk det til en luftig creme. Vend forsigtigt 3 spsk. af tranebærpuéen i cremen. Kom cremen i en sprøjtepose med en stor flerrillet stjernetyl og sprøjt toppe af tranebærcreme på marengsbunden.
Pynt pavlovaen med den resterende tranebærpuré, Toffee Dessertsauce, friske tranebær og dekorationsperler.
Lav gerne både marengsbunden og tranebærpuréen dagen før kagen skal serveres.
Istedet for at sprøjte cremen, kan den også bare smøres ud på marengsbunden.
Relaterede opskrifter
Desserter
Desserter
Desserter