Tænd ovnen på 175 °C varmluft.
Sigt hvedemel, bagepulver, salt og Brunkagekrydderi godt sammen i en skål. Kom i en anden skål stuetempereret smør, sukker og brun farin. Pisk det sammen indtil det er lyst og luftigt. Tilsæt et æg ad gangen og pisk godt imellem hvert æg.
Rør sirup og Taylor & Colledge Vanilla Extract i æggemassen. Bland til sidst melblandingen og kærnemælken i skiftevis lidt ad gangen, pisk imellem hver tilsætning.
Fordel dejen ligeligt mellem to smurte springforme (ø 22 cm), evt. med bagepapir i bunden. Bag kagebundene i ca. 20 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet. Lad kagebundene afkøle helt.
Skær de afkølede kagebunde i to lige tykke bunde, så der bliver fire kagebunde i alt.
Bagetid: about 20 Minutes
Bland mælk og Taylor & Colledge Vanilla Extract sammen i en lille skål. Pensl blandingen over bundende. Dette gøres for at gøre bundende bløde og saftige.
Pisk det bløde smør i et par minutter. Tilsæt flormelis lidt ad gangen og pisk yderligere i 10 minutter. Pisk til sidst Romaroma i smørcremen.
Læg den første kagebund på et serveringsfad og smør 1/3 af appelsinmarmeladen jævnt over bunden. Fordel derefter 1/4 af smørcremen over. Top med den næste kagebund og gentag med marmelade og smørcreme indtil alle bundende er brugt. Smør resten af smørcremen ud på toppen og siderne af kagen.
Pynt kagen med små huse lavet af honningkager (find opskrift på honningkagehuse i almindelig størrelse her), Taste of Christmas Sugar Decoration og små grantræer lavet af rosmarinkviste. Drys gerne toppen af kagen med lidt Silver krymmel.
Relaterede opskrifter
Lagkager og roulader
Lagkager og roulader
Lagkager og roulader