Tilsæt hasselnøddeflager i en foodprocessor og blend nødderne til fint mel.
Bland mel, bagepulver, sukker, vaniljesukker, salt og mix sammen. Tilsæt dernæst smør og æg, og ælt massen først på lavt niveau til dejen er samlet og dernæst på det højeste niveau. Tryk dejen flad, læg i bagefilm og placer i køleskabet i ca. 30 minutter.
Læg bagepapir på en bageplade og forvarm ovn til 160 °C.
Rul dejen 1/2 cm tynd på et meldrysset køkkenbord. Brug herefter skabelonen til at skære (ca. 8 x 6 cm) ovale cirkler ud af dejen og bag dem i ca. 12 minutter. Når småkagerne er bagte, tages de ud af ovnen og trækkes af bagepladen ud på køkkenbordet til afkøling.
Bagetid: about 12 Minutes
Rul Hvid Fondant tyndt ud mellem en opskåret frysepose. Skær 12 mindre ovale cirkler (ca. 3,5 x 5,5 cm) ud med hjælp fra skabelonen. Farv den resterende fondant gul med Dr. Oetker Concentrated Yellow Colour, og tilsæt lidt Red Concentrated Colour for at give den et orange skær.
Bland flormelis med vand, til glasur. Del glasuren i to og farv den ene del med Concentrated Black Colour. Fordel den sorte glasur på 12 af småkagerne. Den hvide glasur bruges på de resterende småkager og dekoreres som små isflager. Læg de 12 hvide ovale fondant pingvinmaver, på de sorte glasur småkager.
Af den farvede fondant, rulles tre kugler til hver pingvin på størrelse med et kirsebær. To af kuglerne formes til pingvin fødder og den sidste til pingvinens næb.
Dekorer til sidst pingvinerne med Dr. Oetker Sugar Eyes.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours