Tænd ovnen på 200 °C traditionel varme.
Pisk smør, sukker og vaniljesukker skummende hvidt. Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk godt imellem hvert æg. Tilsæt evt. en lille smule af melet, hvis massen skiller. Sigt resten af hvedemelet, salt og bagepulver sammen i en seperat skål. Bland det derefter i smørblandingen skiftevis med mælken.
Fordel dejen ligeligt i 4 skåle og farv hver portion kagedej med Konditorfarve. Kom lidt af hver af de farvede deje i muffinformene med en ske, så alle fire farver kommer i alle muffins.
Bag kagerne midt i ovnen i 20-25 minutter. Mærk efter med et træspyd om de er færdigbagte. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl derefter kagerne på en bagerist.
Bagetid: 20 - 25 Minutes
Hvis endnu flere farver ønskes, fordeles dejen i flere skåle, prøv også at farve med vores Concentrated Colours der kommer i endnu flere farver! Se vores side om farver for flere tips og tricks til hvordan du kan komme farve i dine kager.
Hvis du vil være sikker på at dine muffins ikke flyder ud så læg muffinformene dobbelt, eller kom dem i en muffinform af metal, på den måde bliver siderne på dine muffins mere lige.
Relaterede opskrifter
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins