Bring sødmælken i kog, pas på at den ikke brænder på.
Tilsæt grødris og kog grøden i 45-60 minutter indtil den er tyk. Rør ofte i grøden, så den ikke brænder på. Tilsæt salt.
Lad risengrøden køle helt af i køleskabet. Den kan med fordel laves dagen i forvejen.
Rør vaniljepasta, flormelis, hakkede mandler og evt. hvid portvin i risengrøden. Juster mængden af flormelis, til den ønskede sødme opnås.
Pisk fløden til skum, vend flødeskummet i grøden og sæt ris à l'amanden i køleskabet indtil servering.
Kog med fordel risengrøden dagen før.
Server ris à l'amanden med kirsebærsauce eller prøv at servere en frisk appelsinsirup til.
Vil du gerne servere din ris à l'amande på en ny måde? Så har vi samlet vores forskellige idéer og opskrifter her, du finder blandt andet en opskrift på ris à l'amande cheesecake.
Relaterede opskrifter
Desserter
Desserter
Desserter