Tænd ovnen på 175 ºC traditionel varme.
Hak chokoladen groft.
Smelt smørret i en gryde og rør kakao i. Tag gryden af varmen, tilsæt halvdelen af den hakkede chokolade og rør til det er smeltet.
Pisk sukker, vaniljeekstrakt og æg skummende hvidt.
Sigt hvedemel, bagepulver og salt i æggemassen, tilsæt chokoladesmørret og rør dejen sammen. Fordel dejen jævnt i en bradepande (23 x 33 cm), der er smurt med smør eller beklædt med bagepapir.
Bag kagen midt i ovnen i 15 minutter.
Imens kagen bager så hak smuttede mandler groft og bland dem med karameltern og det resterende hakkede chokolade. Efter de 15 minutter så tag kagen ud og drys blandingen over toppen, tryk det let ned i overfladen.
Bag kagen i yderligere 10 minutter. Tag derefter kagen ud og drys den med små skumfiduser. Bag kagen i yderligere ca. 5 minutter til skumfiduserne er let gyldne. Afkøl kagen helt i formen, skær den kolde kage i mindre stykker.
Bagetid: 25 - 30 Minutes
Opbevar brownien i en lufttæt beholder eller frysepose ved stuetemperatur.
Hvis du ikke kan få miniskumfiduser kan du bruge almindelige og klippe dem i mindre stykker med en saks.
Relaterede opskrifter
Skærekager
Skærekager
Skærekager