Tænd ovnen på 180 °C varmluft.
Smelt smørret i en gryde, tilsæt kakao og varm det i smørret. Afkøl kakaosmørret let. Pisk sukker, æg og vaniljesukker til en luftig æggesnaps, og sigt mel og bagepulver i. Rør dejen sammen med kakaosmørret og mælk. Kom dejen i en smurt bradepande og bag kagen 20-25 minutter. Kagen kan evt. fryses ned, til du skal lave dine romkugler.
Bagetid: 20 - 25 Minutes
Smuldr chokoladekagen og mix den med håndmixer sammen med Romaroma, smeltet chokolade og marmelade. Tril massen til 15 små kugler og læg dem på køl.
Rul fondant tyndt ud på et bord drysset med flormelis. Udstik 15 cirkler af fondanten med en rund form ca. ø 9 cm. Læg fondantcirklerne ovenpå de kolde romkugler og lav små folder i fondanten.
Tegn øjne og mund med Concentrated Black Colour. Brug en pensel der er fødevaregodkendt.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours