Tænd ovnen på 180 °C traditionel varme.
Rør sukker og olie sammen med et piskeris. Pisk derefter æggene i.
Sigt hvedemel, Brunt Bagepulver og salt i en skål. Tilsæt æggeblandingen, revne gulerødder og hasselnøddeflager. Rør dejen sammen.
Kom dejen i en smurt springform (ø 20 cm) med bagepapir i bunden. Hæld dejen i formen. Bag kagen på næstnederste rille i ca. 50 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet.
Stil kagen til afkøling.
Bagetid: about 50 Minutes
Kom indholdet af en pose Base for Buttercream i en skål og tilsæt stuetempereret smør og kold flødeost. Pisk først kort ved lav hastighed og derefter ved høj hastighed i 4 minutter, til cremen er lyst og luftigt.
Kom flødeostecremen i en sprøjtepose med en rosenbladstyl. Sprøjt små blade på den afkølede kage. Start i kanten og arbejd ind mod midten.
Sæt kagen på køl inden servering.
Relaterede opskrifter
Skærekager
Skærekager
Skærekager