Tænd ovnen på 180 °C traditionel varme.
Rør sukker og olie sammen med et piskeris. Rør æggene i.
Bland alle de tørre ingredienser i en stor skål. Rør derefter de våde ingredienser sammen med de tørre og tilsæt revet squash.
Kom dejen i en smurt springform (ø 20 cm) med bagepapir i bunden. Bag kagen på næst nederste rille i ca. 50 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet.
Lad kagen køle helt af.
Bagetid: about 50 Minutes
Pisk base for butter cream, smør og flødeost sammen med en håndmixer i 4 min. til blandingen er lys og luftig. Tilsæt Concentrated Green Colour farve efter ønske.
Flæk den afkølede kage i to lige store bunde. Kom den ene bund på et fad og smør 1/3-del af cremen udover bunden, top med den anden bund. Kom den resterende smørcreme i en sprøjtepose med en stjernetyl. Sprøjt rosetter på toppen af kagen. Sprøjt en roset ved at starte indefra og sprøjt ud i en cirkel.
Bland hasselnøddeflager med Concentrated Green Colour, tilsæt et par dråber ad gangen, indtil den ønskede farve er opnået.
Knus flagerne med en gaffel og lad dem tørre, helst et par timer, inden de drysses på kagen.
Kagen kan holde sig 2-3 dage på køl.
Relaterede opskrifter
Skærekager
Skærekager
Skærekager