Ælt smør, mel, kakao og formelis sammen og form til en kugle. Pak dejen ind i husholdningfilm og kom den i køleskabet i nogle timer, gerne til næste dag.
Tænd ovnen på 200 ºC traditionel varme.
Ælt dejen let igennem og rul den ud på et meldrysset bord. Udstik småkagedejen med en rund udstikker eller et glas (ca. ø 5 cm). Form småkagerne til muslingeskaller ved at presse den ene side af cirklen lidt sammen med to fingre. På den modsatte side laves der buer ind i dejen med en kniv eller skaftet på en ske. Læg kagerne på en plade med bagepapir og bag dem midt i ovnen i 8-10 minutter. Lad kagerne afkøle på en rist.
Bagetid: 8 - 10 Minutes
Kom indholdet af et brev Cake Mousse i en skål. Tilsæt mælk og pisk ved laveste hastighed i 1 minut, pisk derefter ved højeste hastighed i 3 minutter. Farv moussen med en blanding af Concentrated Yellow Colour og Concentrated Red Colour, indtil ønsket farve opnås. Kom moussen i en sprøjtepose med stjernetyl.
Sprøjt lidt kagemousse på bunden af en af småkagerne, top derefter med en anden småkage, således at undersiden på begge kager vender indad mod fyldet. Pynt med to Sugar Eyes. Fortsæt til at alle småkagerne er blevet til sjove østers.
Spis kagerne samme dag de er blevet lagt sammen med moussen, da moussen vil gøre småkagerne bløde.
Du kan også fylde småkagerne med Cake Mousse Strawberry Taste, for at få et fyld med jordbærsmag istedet- Denne kagemousse er dog lyserød, så enten kan du vælge at dine østers gerne må være lyserøde, eller du kan prøve at justere farven lidt med Concentrated Orange Colour.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours