Læg husblad i blød i koldt vand.
Kog 260 g sukker, glukosesirup og vand op i en gryde til 117 °C. Imens det koger, piskes æggehviderne skummende i en røremaskine. Tilsæt de 20 g sukker til æggehviderne og pisk det op til en let marengs.
Når sukkerlagen er 117 °C tages den af varmen, lad den køle let i et minut eller to. Pres væden fra husblassen og opløs den i sukkerlagen. Rør det godt sammen. Hæld den varme sukkerlage ned i marengsen, i en tynd stråle, imens der piskes på højeste hastighed. Pisk i 8-10 minutter til skumfidusmassen bliver sej og er kølet ned i temperatur. Rør herefter Naturlig Citronaroma og frysetørret hindbær i, gem lidt hindbær til at drysse over skumfiduserne senere.
Beklæd en bradepande med bagepapir og sigt flormelis henover. Kom skumfidusmassen på bagepladen og drys overfladen med frysetørrede hindbær, sigt evt. lidt flormelis henover og tryk massen ud til en rektangel på ca. 20 x 24 cm, sigt med flormelis efter behov, så massen ikke klistre fast. Lad massen sætte sig i mindst 2 timer ved stuetemperatur og skær den derefter i tern af ca. 4 x 4 cm. Vend skumfiduserne i flormelis så alle sider er dækket og lad dem herefter tørre yderligere et par timer eller gerne til næste dag. Jo længere tid, de får lov til at tørre, desto sejere bliver de i konsistensen.
Opbevar skumfiduserne i en tætlukket beholder ved stuetemperatur.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours