Tænd ovnen på 180° C varmluft eller 200° C traditionel varme.
Pisk æg, sukker og vaniljesukker luftigt og skummende med en håndmixer. Sigt hvedemel og bagepulver i dejen og vend det forsigtigt sammen. Tilsæt citronskal og hakkede mandler og vend dejen sammen.
Kom dejen i en smurt springform (ø 22 cm), gerne med bagepapir i bunden.
Vend bærrene med flormelis, og drys dem ud over dejen.
Bag kagen midt i ovnen i ca. 30 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl kagen i formen.
Sigt lidt flormelis over den afkølede kage lige inden servering.
Bagetid: about 30 Minutes
Server gerne kagen med creme fraiche eller flødeskum rørt med lidt vaniljesukker eller vaniljepasta.
Relaterede opskrifter
Skærekager
Skærekager
Skærekager