Hæld den smeltede chokolade i en sprøjtepose og skær en lille åbning. Skær 6-8 saltstænger i den ønskede længde og anret dem som et spindelvæv på bagepapir. Fastgør saltstængerne i midten med den smeltede chokolade og forbind dem i et spindelvævsmønster. Læg endnu et lag chokolade over spindelvævet og pynt med krymmel. Lad spindelvævet tørre helt.
Hæld den smeltede chokolade i en sprøjtepose og skær en lille åbning. Halver 4 saltstænger og læg dem på bagepapir som edderkoppeben, der mødes på midten. Fastgør edderkoppebenene i midten med en stor klat chokolade og pynt med krymmel. Placer to græskarformede krymmelfigurer som øjne, og tegn pupiller med chokoladen. Sæt en flagermusformet krymmelfigur på midten af hvert ben med chokoladen, og lad det tørre helt.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours