Rør sigtet mel, kartoffelmel og flormelis sammen i en skål. Tilsæt Vanilla Paste eller vaniljestang. Bruges vaniljestang flækkes bælgen, kornene skrabes ud, bælgen hakkes fint og det hele tilsættes. Smuldr smørret i melblandingen til konsistensen er som rasp. Tilsæt æggeblomme og vaniljearoma, og saml dejen hurtigt. Dæk dejen til og stil den i køleskabet i mindst 40 min.
Tænd ovnen på 160 °C varmluft eller 180 °C traditionel varme.
Dejen rulles ud på et meldrysset bord, den skal have en tykkelse på ½ cm. Udstik stjernerne med en udstiksform og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag vaniljestjernerne i 8-10 min. til de er gyldnebrune. Afkøl vaniljestjernerne på en bagerist og opbevar dem i en kagedåse.
Bagetid: 8 - 10 Minutes
Vaniljesmåkagerne kan pyntes efter lyst og behov. Prøv at drysse glasuren med én af Dr. Oetkers mange krymmelvarianter.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours