Hæld et brev buddingpulver i en skål og bland det sammen med erythritol. Tilsæt 2 dl af mælken og rør blandingen til en jævning.
Kom resten af mælken (8 dl) i en gryde og tilsæt vanilje fra Vanilje Twister. Bring mælken i kog. Tag gryden af varmen og rør jævningen i. Kom gryden tilbage på varmen og kog derefter buddingen op under kraftig omrøring i mindst 1 minut. Hæld buddingen i forme eller små skåle, der er skyllet med koldt vand. Stil dem i køleskabet i mindst 4 timer, til buddingen er helt kold og har sat sig.
Kom 2 dl appelsinjuice (uden tilsat sukker), erythritol og vanilje i en kasserolle og bring det i kog.
Udrør jævningspulveret i den resterende appelsinjuice (1 dl). Tag gryden af varmen og tilsæt jævningen under omrøring. Efter tilsætning af jævningen må saucen ikke bringes i kog.
Hvis du skyller formen med koldt vand inden du hælder den varme budding i, er det nemmere at vende den kolde budding ud af formen.
Server din budding med appelsinsaucen fra opskriften eller køb en sukkerfri kirsebærsauce eller server buddingen lige som den er.
NB! Der vil være naturligt frugtsukker i appelsinjuice uden tilsat sukker.
Relaterede opskrifter
Desserter
Desserter
Desserter