Pisk fløde stift sammen med 1 spsk. sukker i en skål. Tilsæt æggeblommer i en ny skål. Pisk æggeblommerne med håndmixeren ved højeste hastighed, sammen med resten af sukkeret og Vanilla Paste. Rør mascarponen blød og tilsæt i æggesnapsen lidt ad gangen. Tilsæt derefter flødeskummet ved nedsat hastighed. Stil cremen på køl i ca. 1 time.
Kom kaffe i et glas eller skål, hvor der er plads til at dyppe ladyfingers i. Tilsæt Romaroma.
Dyp kort en ladyfinger i kaffen, og kom den i bunden af et dessertglas (knæk evt. småkagen i mindre stykker, hvis nødvendigt), kom lidt creme over og gentag med ladyfingers og creme.
Stil desserterne på køl og lad dem sætte sig i mindst 1 time, men gerne længere.
Sigt toppen af hver portion med lidt kakaopulver lige inden servering.
Du kan også erstatte Romaroma med fx marsala, cognac, rom eller amaretto, du skal dog nok bruge lidt mere, smag dig frem.
Hvis du ikke har nogle små dessertglas så prøv at lave tiramisuen i ét stort fad. Brug et fad på ca. 18 x 18 cm. Brug her 150-200 g ladyfingers, 3 dl stærk kaffe og 1 tsk. Dr. Oetker Romaroma og ellers følg ovenstående opskrift.
Relaterede opskrifter
Desserter
Desserter
Desserter