Pisk fløde stift sammen med 1 spsk. sukker i en skål. Tilsæt æggeblommer i en ny skål. Pisk æggeblommerne med håndmixeren ved højeste hastighed, sammen med resten af sukkeret og Vanilla Paste. Rør mascarponen blød og tilsæt i æggesnapsen lidt ad gangen. Tilsæt derefter flødeskummet ved nedsat hastighed. Stil cremen på køl i ca. 1 time.
Kom kaffe i en skål, hvor der er plads til at dyppe ladyfingers i. Tilsæt amaretto.
Dyp kort en ladyfinger i kaffen, og kom den i bunden af et fad (18 x 18 cm), fortsæt indtil bunden er helt dækket med kagerne. Fordel halvdelen af cremen over og gentag derefter med ladyfingers og creme.
Stil fadet i køleskabet i mindst 1 time, men gerne længere.
Sigt kakaopulver i et jævnt lag over toppen af tiramisuen lige inden servering.
Du kan erstatte amaretto med marsala eller cognac eller du kan tilsætte 1 tsk. Dr. Oetker Romaroma eller Mandelaroma i stedet for likøren, hvis du vil lave en tiramisu undgå alkohol.
Relaterede opskrifter
Desserter
Desserter
Desserter