Vask og trim alle jordbærrene, og fordel i to portioner. Mos den ene halvdel med en stavblender. Skær den anden halvdel i små stykker. Bland jordbærpuréen og jordbærstykkerne sammen med vaniljesukker og revet appelsinskal.
Placér ladyfingers ved siden af hinanden i et fladt fad (ca. 18 x 18 cm). Stænk med appelsinlikør og fordel jordbærblandingen ud over bunden..
Pisk fløde stift sammen med 1 spsk. sukker i en skål. Tilsæt æggeblommer i en ny skål. Pisk æggeblommerne med håndmixeren ved højeste hastighed, sammen med resten af sukkeret og Vanilla Paste. Rør mascarponen blød og tilsæt i æggesnapsen lidt ad gangen. Tilsæt derefter flødeskummet ved nedsat hastighed. Stil cremen på køl i ca. 1 time.
Hæld cremen i fadet og glat overfladen ud. Kom desserten på køl i mindst 1 time, og gerne natten over.
Sigt med kakaopulver inden servering.
Relaterede opskrifter
Desserter
Desserter
Desserter