Tænd ovnen på 125 °C traditionel varme
Start med at skære skrællen af ananassen.
Skær ananassen i tynde skiver, brug gerne et madolinjern, så skiverne bliver så tynde som muligt.
Kom ananasskiverne på en bageplade med bagepapir og bag dem i 25 minutter. Tag bagepladen ud og vend alle skiverne. Bag dem derefter i yderligere 25 minutter.
Alternativt kan annanasskiverne også bages i en mikrobølgeovn. Kom 2 - 3 skiver ind ad gangen og giv dem ca. 1 minut indtil ananassen er blød.
Bagetid: 50 Minutes
Tænd ovnen på 50 °C varmluft.
Læg de bløde ananasskiver i en lille muffinform af metal. Lad ananassen tørre i ovnen i 4-8 timer. Køl ananasen helt af.
Bagetid: 240 - 480 Minutes
Kom en smule bagelim i midten af hver ananasblomst. Pynt dem med Silver Pearls og lad dem tørre. Når blomsterne er helt tørre er de klar til at dekorere med.
Hvis den spiselige Bagelim er lidt svær at få ud at tuben, så lun tuben kort i lidt varmt vand.
Annanasblomsterne er også lækre som en lidt sundere snack.
Relaterede opskrifter
Lagkager og roulader
Lagkager og roulader
Lagkager og roulader