Kom havtorn, flækket Vaniljestang og vand i en gryde og bring det langsomt i kog.
Kog det 3-4 minutter til bærrene brister og tilsæt æblerne. Lad det simre i 10 min., tilsæt sukker og kog i yderligere 5-10 minutter.
Rør Jævningspulver til Frugtgrød sammen med vand. Tag gryden af varmen og rør jævningen i. Lad grøden køle helt af. Grøden kan sagtens laves et par dage i forvejen.
Bland indholdet af en pose Perfect Meringues med 75 ml vand. Pisk med en håndmixer, først på lav hastighed, herefter på høj hastighed i 3 minutter. Blandingen er klar, når marengsen er luftig og stiv. Vend Mandelaroma, Hakkede mandler og enten havregryn eller müsli i, og sæt det som små toppe på en bageplade. Der bliver ca. 24 stk.
Bag dem ved 150 °C i ca. 20 minutter og afkøl på bagerist. Opbevar dem i en kagedåse indtil brug.
Bagetid: about 20 Minutes
Rist Mandelsplitterne gyldne og afkøl. Pisk fløden til flødeskum. Rør yoghurt og vaniljesukker sammen og vend flødeskummet i.
Kom grød, makroner og yoghurtskum lagvis i glas og slut af med lidt af grøden samt de ristede mandelsplitter.
Relaterede opskrifter
Desserter
Desserter
Desserter