Tænd ovnen på 180° C varmluft eller 200° C traditionel varme.
Pisk smør, rørsukker og muscovadosukker blødt og luftigt i ca. 4-5 minutter. Tilsæt ægget og pisk blandingen godt sammen. Rør mel, vaniljesukker, natron, salt og vaniljeekstrakt i blandingen. Tilsæt hakket mørk, lys, og hvid chokolade. Rør blandingen hurtigt sammen. Hvis der røres for længe kan kagerne blive gummiagtige i konsistensen.
Beklæd en bageplade med bagepapir. Læg klatter af kagedej på bagepladen med en spiseske. Hver klat skal være ca. 2 spsk. (ca. 75 g). Tryk klatterne let flade med en gaffel.
Bagetid: 12 - 15 Minutes
Lag kagerne køle helt af på en rist inden de lægges i en lufttæt beholder.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours