Sigt mel og bagepulver i en røreskål. Tilsæt de resterende ingredienser og pisk alt kort sammen til dejen er glat. Lad dejen trække i køleskabet i ca. 30 minutter.
Varm en non-stick pande op over medium varme. Kom ca. 1½ spiseske dej i panden per pandekage. Steg pandekagerne ved middel varme til de er gyldenbrune på begge sider. Gentag til alt dejen er brugt.
Skræl bananen og skær den i skiver. Top pandekagerne med bananskiver, valnødder og ahornsirup eller din yndlings topping.
Hvis du ikke har en non-stick pande så kan du stege pandekagerne i lidt olie eller vegansk smør.
Kom pandekagerne i et tildækket fad i takt med at de bliver færdige og hold dem varme i en ovn tændt på ca. 100 ºC.
Hjemmelavet syltetøj er også en lækker topping til veganske pandekager.
Relaterede opskrifter
Desserter
Desserter
Desserter