Kagen kan med fordel tilberedes i god tid inden gæsterne kommer, så den kan nå at sætte sig. Find flere opskrifter og inspiration på vores side om cheesecakes.
Beklæd en bradepande med staniol. Lad staniolet gå et par centimeter op ad siderne.
Smelt smørret i en gryde. Knus kiksene i en foodprocessor. Rør kiks, mandler og smeltet smør sammen. Hæld kiksemassen i den forerede bradepande og pres det ud i et jævnt lag, helt ud til kanten så hele bunden er dækket. Stil bunden på køl imens ostecremen laves.
Pisk fløde til en let flødeskum.
Pisk Vegegel og citronsaft sammen i en lille gryde. Kog det op under omrøring til væsken tykner. Tag gryden af varmen og rør sødet kondenseret mælk i.
Pisk flødeost let med en håndmixer i en anden skål. Hæld den søde kondenseret mælkemasse i flødeosten. Pisk med en håndmixer til massen er ensartet. Tilsæt Vanilla Paste og flødeskum og vend det forsigtigt sammen.
Fordel ostecremen i 5 skåle. Tilsæt en farve Concentrated Colours per skål. Rør farvengodt ud i hver skål. Kom skiftevis små klatter af de forskelligt farvet ostecremer ovenpå kiksebunden. Glat toppen af kagen ud med en vinkelpalet eller dejskraber, så den får en jævn overflade. Sæt den på køl i mindst 4 timer.
Tag kagen ud af køleskabet og løft den forsigtigt ud af formen og over på et serveringsfad eller skærebræt. Drys med Rainbow Mix.
Relaterede opskrifter
Cheesecakes
Cheesecakes
Cheesecakes