Tænd ovnen på 180 °C varmluft.
Smelt smør og chokolade i en gryde ved svag varme, blandingen må ikke koge. Lad den køle let af.
Pisk æg, sukker og vaniljesukker lyst og luftigt. Sigt hvedemel, kakao og bagepulver i æggemassen og vend dejen sammen. Tilsæt derefter det letafkølet chokoladesmør og vend det forsigtigt i. Vend til slut hakket mørk, lys og hvid chokolade i dejen og fordel den i muffinforme.
Bag kagerne i 15-20 minutter. Mærk efter med et træspyd om de er færdigbagte. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl derefter kagerne på en bagerist.
Bagetid: 15 - 20 Minutes
Bland brevets indhold med letmælk. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed til moussen er luftig.
Kom lidt Concentrated Red Colour på indersiden af en sprøjtepose med en stjernetyl (fx Dr. Oetker Stjernetyl; ø 8mm), mas posen sammen så farven fordeler sig på posens sider. Kom jordbærmoussen i sprøjteposen og sprøjt rosetter på hver cupcake. Start på midten af hver cupcake og sprøjt rundt til det ligner en rose.
Hvis du vil være helt sikker på at dine cupcakes ikke flyder ud så læg formene dobbelt, eller kom dem i en muffinform af metal, på den måde bliver siderne på dine cupcakes mere lige.
Relaterede opskrifter
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins