Tænd ovnen på 200 °C varmluft.
Hæld vand og smør i en gryde og lad det koge op. Når vandet koger og smørret er smeltet, tilsættes mel. Der røres indtil dejen har samlet sig. Rør fortsat til dejen er skinnende blank og slipper gryden. Hæld dejen på en tallerken og lad den afkøle lidt.
Hæld dejen i en røreskål og pisk æggene i ét ad gangen. Det er vigtigt at der røres godt for hvert æg, så dejen ikke bliver tynd. Hæld dejen i en sprøjtepose med en rund tyl (ø 13 mm).
Sprøjt 20 små toppe af dejen på en bageplade beklædt med bagepapir. Toppene skal være ca. 4 cm i diameter.
Bag vandbakkelserne i ovnen i ca. 25 minutter. Det er vigtigt, at ovnen ikke åbnes de første 20 minutter, da vandbakkelserne i så fald vil falde sammen. Tag vandbakkelserne ud af ovnen og lad dem køle af på en rist.
Bagetid: 25 Minutes
Kom mangotern, sukker og Citronsyre i en gryde og varm det op langsomt. Når frugten begynder at væske, tages gryden af varmen og Geleringspulver til gelé, der er udrørt i vand, tilsættes.
Varm det igen op til kogepunktet under omrøring og lad det simre i 10 minutter.
Blend blandingen og tag en skefuld fra og læg på en kold tallerken, for at se om væsken gelerer. Afkøl mangogeléen helt.
Bland indholdet af et brev Cake Mousse med letmælk. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed.
Smag moussen til med fint revet limeskal og limesaft. Kom moussen i en sprøjtepose.
Del de afkølede vandbakkelser på midten og læg mangogelé på bunden. Sprøjt limemoussen oven på mangogeléen, læg toppen af vandbakkelsen på og drys til sidst med flormelis.
Skal din dessert have en lækker mocktail ved siden af, så prøv denne lækre drink med mangosmag.
Find opskriften på en Gin Hass mocktail her.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours