Tænd ovnen på 175° C varmluft.
Pisk smør, sukker og vaniljesukker sammen. Pisk æggene i et ad gangen, pisk godt efter hvert æg. Tilsæt lidt af melet, hvis dejen skiller. Vend sigtet hvedemel, salt og bagepulver i dejen og tilsæt mælken. Mos jordbærerne og vend dem i dejen. Fordel dejen i muffinforme.
Bag kagerne i 20-25 minutter. Mærk efter med et træspyd om de er færdigbagte. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl derefter kagerne på en bagerist.
Bagetid: 20 - 25 Minutes
Bland posens indhold med letmælk. Pisk med en håndmixer først ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed, til moussen er luftig.
Kom moussen i en sprøjtepose med en stjernetyl og sprøjt toppe på hver cupcake, drys med Sweetheart krymmel.
Hvis du vil være sikker på at dine cupcakes ikke flyder ud så læg muffinformene dobbelt, eller kom dem i en muffinform af metal, på den måde bliver siderne på dine cupcakes mere lige.
Relaterede opskrifter
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins